Home » Okategoriserade » Jag (Dag 1)

Jag (Dag 1)

15 November 2010

Vad säger man om sig själv? Bland det svåraste att skriva någonsin. Jag är Ängelholmare från start, bott i Skälderviken större delen av mitt liv, men för flyttat mig till Starby med en underbar sambo, två hundar och en katt samt sambons 15åriga son. Jag är förtillfället student och spenderar de flesta helger i en Taxi för att tjäna lite extra pengar, så jag har inte så mycket tid över till annat just nu. Jag har ju som sagt hund och det är bland de största intrersset jag har i livet, och kan verkligen inte se mig själv utan en hund. Bilar är ju också väldigt kul, hade man inte vetat att jag faktiskt har ett hem skulle man kunna tro att jag lever i bilar, men det är ju såklart inte vilka bilar som helst utan det ska vara franskt (peugeot och citroën). Fritid finns det som sagt inte jätte gott om, men den spenderas ihop med underbara vänner på de mysigaste middagarna som finns (glad att jag har er).  Mer om mig?!…. Kommer inte på mer så vännerna får fylla i om de tycker jag missat något 🙂

Köss!

Okategoriserade