Home » Okategoriserade » Mina föräldrar (dag 3)

Mina föräldrar (dag 3)

17 November 2010

Hur mycket kan man tacka två människor?

Ni har gjort mig till den jag är, vi har skrattat, skrikit, skällt och varit arga på varanda. Men ju äldre jag blir desto mer förstår jag era reaktioner, vad ni har sagt och och gjort för att få mig att förstå, vilket inte alltid är det lättaste då jag också är på mitt knepiga lilla vis.

Mamma: Rättvis, kärleksfull och finns alltid där för mig vad jag än behöver.

Pappa: Omtänksam och alltid visat med hela handen att man ska klara sig själv, inte lita på någon annan. Kanske inte alltid tänkt på hur han har sagt visa saker och de orden har tagit hårt många gånger, men jag börjar förstå vad han har menat nu. Uppskattar dig mer för varje dag som går.

Älskar er mer för varje dag som går, Tack för all hjälp!

Köss!

Okategoriserade