Home » Okategoriserade » Min tro (dag 9)

Min tro (dag 9)

27 November 2010

Som ni märker hoppar jag över en dag, jag tror nämligen att inom en snar framtid kommer jag ha ett ögonblick jag verkligen vill skriva om därför så sparar jag den dagen och skriver därför om min tro idag.

Jag tror på vetenskapen, det som kan bevisas för mig. Men självklart tror jag på små onaturliga krafter också kan dock inte med ord beskriva vilka eller vad, men det är sånt som finns för mig. Jag skulle aldrig neka någon deras tro om de inte använder den för att skada för andra människor. Där emot tror jag att vissa människor behöver tro mer än andra för att deras tillvaro ska gå runt och varför inte låta dem tro om de hjälper dom, hur korkad eller onaturlig deras tro än är. Jag tror också på rättvisa och alla människors lika värde, detta är en sak som kan brutas ner i små delar som självklart visar att jag inte står för detta till 100%, men jag tänker inte ta denna diskussionen för mig själv men den är givetvis öppen för er som vill ta i person med mig.

Nu ska jag leta upp sängen (den står ng bakom mig som den brukar hoppas jag :S).

Köss!

Okategoriserade